Poziv na edukaciju: „Project Management Professional trening – PMP®“

Sektor za edukaciju VTK BiH u periodu od 18.06. – 21.06.2019. godine organizira „Project Management Professional trening – PMP®“, koji će polaznicima osigurati sticanje uslova i znanja za polaganje prestižnog Project Management Professional (PMP) ispita i certifikciju.

S ciljem pripreme zainteresiranih kandidata, Sektor za edukaciju VTK BiH u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ulica Branislava Đurđeva 10, Sarajevo – sala u prizemlju) organizira intenzivni program edukacije i pripreme kandidata za polaganje PMP ispita.

Edukacija traje ukupno 4 dana, a svaki radni dan čini 9 sati nastave.

Kompanije, organizacije i institucije upošljavaju PMP certificirane projekt menadžere s ciljem unapređenja stope uspjeha projekata u svim područjima djelovanja, korištenjem standardizovanog i primjenjivog seta principa projektnog menadžmenta.

U prilogu dopisa dostavljamo Vam detaljnu prezentaciju projekta sa svim potrebnim informacijama o Project Management Institute-u, PMP ispitu i prednostima posjedovanja prestižnog PMP certifikata.

Također, dostavljamo Vam program edukacije i prijavni obrazac, u slučaju da ste zainteresirani da učestvujete u ovom programu edukacije.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava.

Sve dodatne informacije u vezi seminara možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-206.

Poziv
Program
Prezetacija
Prijava